Om oss

Välkommen till Portofino!

…en mysig och autentisk italiensk pizzeria och restaurang belägen i hjärtat av Lund. Vårt familjeägda och drivna företag har serverat underbar och autentisk italiensk mat i över 20 år.

Vi är stolta över att använda endast de fräschaste ingredienserna med högsta kvaliteten i våra rätter. Vår meny erbjuder en mängd olika traditionella italienska favoriter, inklusive pizza, sallader, pajer, men även amerikanska pan pizzor. Allt tillagat med omsorg och uppmärksamhet av vårt team av erfarna kockar.

Våra pizzor görs på hemgjord deg och toppas med de fräschaste ingredienserna. Vi har också ett stort utbud av vegetariska alternativ. Våra rätter görs med hemgjorda såser och de fräschaste ingredienserna. Sallader är perfekt för dem som gillar lite lättare alternativ.

På Portofino tror vi att maten inte bara ska smaka fantastiskt, utan också vara visuellt tilltalande. Vi tar stor omsorg i presentationen av våra rätter, så att de inte bara smakar underbart utan också ser vackra ut.

Förutom vår vanliga meny erbjuder vi också dagliga specialiteter och säsongsbetonade rätter som visar det bästa av vad som finns i säsong. Oavsett om du söker en avslappnad måltid eller en romantisk middag för två, är Portofino det perfekta valet.

Vi har också en mysig och intim matsal som rymmer upp till 15-20 gäster, vilket gör Portofino till det perfekta stället för din nästa middag eller speciella händelse.

Vi är öppna varje dag i veckan och vi har något för alla. Vår familjevänliga atmosfär och högkvalitativ, autentisk italiensk mat gör Portofino till det perfekta valet för en avslappnad måltid med vänner eller en speciell kväll ut.

Kom och upplev smaken av Italien på Portofino!